Naslovna - LifeStyle - 7 stvari koje bi frajeri voljeli sakriti od vas za vrijeme seksa

7 stvari koje bi frajeri voljeli sakriti od vas za vrijeme seksa
Njegov izraz lica za vrijeme orgazma.

Objavio: Sead Ahmetbegovic | Sunday 24. January 2016. u 02:34 sati | Pregleda: 7553

1. Njegov izraz lica za vrijeme orgazma. Zbog čega će često u ključnom trenutku glavu zabiti među vaše grudi ili vrat. On je svjestan svojih grimasa i iako su one potpuno prirodna stvar, radije bi da ih vi ne vidite.

2. Taj intenzivni miris znoja. Možda vi taj miris ne primijećujete, a možda i da, no on ga je itekako svjestan kada se pojavi.

3. Njegov izostanak iz teretane koji se očituje na njegovom tijelu. Naravno da vas on privlači baš takav kakav je, no to ne znači da ste vi jedini koji sanjate o utegnutijem i seksipilnijem tijelu.

4. Da se jako, jako trudi ne svršiti prerano. Otprilike 50% trajanja odnosa frajeri se svim silama trude ne svršiti prerano.

5. Da se muči s otkopčavanjem vašeg grudnjaka. Koliko god grudnjaka u životu raskopčali, i oni su itekako svjesni da ih ima svakakvih, a zbog čega ih, makar se već susreli s istim primjerkom, uvijek hvata lagana nervoza kada je ovaj dio u pitanju.

6. Da i njegove mošnje izgledaju čudno. Možete ih vi voljeti i simpatizirati, ali činjenica je da velika većina ljudi izgled mošnji jednostavno smatra malčice čudnim i on se samo nada da ih nećete pozorno proučavati.

7. Da je pod njegovim krevetom značajna hrpa neidentificiranih objekata. Od prljavog veša, kutija od pizze i svih ostalih stvarčica koje su bile posvuda po sobi, a koje je na brzinu gurnuo pod krevet čim je čuo da dolazite.

Photo credit: Profimedia