Naslovna - Sport - Novi direktor reprezentacije o Nurkićevom igranju u dresu Zmajeva

Novi direktor reprezentacije o Nurkićevom igranju u dresu Zmajeva
Bivši košarkaš Zrinjskog, Širokog, Cibone i Cedevite dosad je obavljao ulogu direktora omladinskih selekcija, a sada je dobio odgovornost više.

Objavio: Davor Vehabovic | Tuesday 26. January 2021. u 14:48 sati | Pregleda: 531

Vedran Princ novi je direktor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Bivši košarkaš Zrinjskog, Širokog, Cibone i Cedevite dosad je obavljao ulogu direktora omladinskih selekcija, a sada je dobio odgovornost više. Postao je direktor reprezentacije koja među prvima osigurala plasman na Europsko prvenstvo. 

- Mislim da ćemo za godinu i po imati jednu jako dobru ekipu koja će napraviti dobar rezultat. Trebamo vidjeti sve termine i protokole i o tome još ne možemo ništa pričati. Nadamo se da će oni biti dobiti dozvole za nastupe, ali tu tu postoje velika osiguranja i drugi faktori. Sigurno je da oni imaju želju i volju igrati za reprezentaciju i pomoći joj. Nedavno sam razgovarao i s Jusufom Nurkićem, no ne pita se sve ni njih pa ćemo vidjeti kako će to sve na kraju ispasti, ističe Princ za hercegovina.info i dodaje:

- U stalnom sam kontaktu s selektorom Bosnićem, a čuo sam se i s većinom igrača. Krajem mjeseca radi se skraćeni popis igrača koji će konkurisati za Latviju. Za sada su prema svim informacijama svi dobro. Ponavljam, odlično je što smo već izborili odlazak. Zamislite da su nam sad te utakmice ključne pa da po dolasku u Rigu testovi na koronavirus pokažu pozitivan rezultat, e tu onda nastaju problemi. Ovako idemo rasterećeni i mirni.