Naslovna - Srebrenik - Lhasa Apso iz Italije pobjednik srebreničke izložbe!

Lhasa Apso iz Italije pobjednik srebreničke izložbe!
Nastavak je to tradicije koju održava Kinološko društvo Tornjak Srebrenik, uz pomoć općinskog načelnika Nihada Omerovića i Royal Pet Co.

Objavio: Davor Vehabovic | Tuesday 09. May 2017. u 11:52 sati | Pregleda: 2687

U nedjelju je na gradskom stadionu održana peta Nacionalna izložba pasa svih pasmina sa specijalnim izložbama, na kojoj je sudjelovalo gotovo 370 izlagača iz 8 zemalja. Nastavak je to tradicije koju održava Kinološko društvo Tornjak Srebrenik, uz pomoć općinskog načelnika Nihada Omerovića i Royal Pet Co.

Unatoč lošem vremenu, organizatori su se potrudili da privedu uspješno kraju i taj kišni Srebrenik Dog Shows. Načelnik Općine Srebrenik gospodin Nihad Omerović je imao čast da otvori tu veliku kinološku manifestaciju .

Najljepši pas srebreničke izložbe je Lhasa Apso imenom Shut Up and Kiss Me dell'Alberico u vlasništvu italijanskog izlagača Stefano Paolantoni. “Velika je čast imati ovakvog psa na postolju u Srebreniku, naime naš Supreme Best in Show je i najljepši mladi pas svjetske izložbe iz Moskve.”, ističe Almir Ibrić.

Najljepši mladi pas JUNIOR BEST IN SHOW te sveukupni najljepši mladi pas srebreničkih izložbi je Weimaraner imenom Videndus Adonis from Septemcolles u vlasništvu Dragana Pejića iz Sarajeva!

Srebrenička izložba polako ali sigurno postaje nezaobilazna destinacija kinologa iz regije ali i šire! U samo tri godine srebrenički kinolozi su pokazali veliki napredak, osim što su uspješni u organizaciji izložbi, također im i kinološki rezultati ne manjkaju!