Naslovna - BiH - Podržimo našu Arijanu do finala!!!

Podržimo našu Arijanu do finala!!!
Fantastičnim nastupom pred ovogodišnjim žirijem, Arijana je na samom otvaranju ovog popularnog show-a osvojila simpatije kako publike, tako i stručnog žirija, pokazujući raskošan talenat i energiju na sceni.

Objavio: Davor Vehabovic | Tuesday 17. May 2016. u 16:04 sati | Pregleda: 8497

Arijana Moranjkić, telentovana plesačica iz Srebrenika, ove sezone se pojavila u takmičenju Supertalent hr, kao jedini predstavnik iz Bosne i Hercegovine. Fantastičnim nastupom pred ovogodišnjim žirijem, Arijana je na samom otvaranju ovog popularnog show-a osvojila simpatije kako publike, tako i stručnog žirija, pokazujući raskošan talenat i energiju na sceni. Arijana je samouka plesačica koja je ušla u TOP 20 plesača Justina Biebera

Ove nedjelje, 22.05.2016. godine na Nova TV, imaćemo priliku pogledati deset novih polufinalista Supertalent hr, među kojima će biti i naša sugrađanka, Arijana Moranjkić. Svi vi ćete moći pomoći našoj Arijani da živi svoj san, tako što ćete odvojiti svoje vrijeme u nedjelju i glasati za nju, jer ćete na taj način doprinijeti da se Arijana nađe u finalu i na najbolji mogući način predstavi Bosnu i Hercegovinu i svoj rodni Srebrenik. Podsjetimo, od deset polufinalista koji će se predstaviti u nedjeljnom polufinalu, samo dva kandidata će proći u finale. Ovim putem, još jednom pozivamo sve Vas da glasate za Arijanu, kako bismo u finalu imali predstavnika iz naše zemlje.