Naslovna - LifeStyle - Maštovita je skoro kao Kim Kardashian: Ovako će se zvati Severinina i Igorova kćerka!

Maštovita je skoro kao Kim Kardashian: Ovako će se zvati Severinina i Igorova kćerka!
 - Već na početku veze, Severina i Igor su poželjeli da dobiju zajedničko dijete.

Objavio: Elvisa Kavgic | Friday 11. December 2015. u 13:18 sati | Pregleda: 6100

Kebina snajka već mesecima pokušava da ostane u drugom stanju kako bi 15 godina mlađem suprugu podarila dete, a sebi ispunila davnašnju želju da rodi devojčicu


U posljednje vrijeme Severina Kojić je počela da razmišlja i o vantjelesnoj oplodnji budući da joj se želja ne ostvaruje prirodnim putem, a Igor je po tom pitanju strpljiviji od supruge, piše Blic.

 - Već na početku veze, Severina i Igor su poželjeli da dobiju zajedničko dijete. Seve je sigurna da bi Igor bio sjajan otac jer odlično brine o njenom sinu Aleksandru. Oboje žele djevojčicu. Severina je zapravo oduvijek više željela da ima kćerku nego sina, a Igor pak želi da ima djevojčicu koja liči na majku jer je opčinjen Severininom ljepotom - kaže jedna Igorova drugarica za „Blic“.

 

Pjevačica bi voljela što prije da ostane u drugom stanju, budući da za nekoliko mjeseci puni 44 godine. A kako je nedavno izjavila da bi voljela da se njena nasljednica zove Koko, a u međuvremenu je našla supruga koji se preziva Kojić, biće to interesantan spoj - Koko Kojić. Time bi Seve postala maštovita kada je u pitanju ime za dijete skoro kao Kim Kardashian! Naime, Kim je drugom djetetu, bratu male North, dala ime Saint (Svetac) West.

 - Voljela bih da rodim kćerku da mogu da od nje napravim princezu. Dala bih joj ime Koko - rekla je Seve.